Kreditföretag

Kreditföretag

Credento.se1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 röster: 3.63 av 5)
Loading...
crede-scrDet är inte alltid som man kan förutse alla utgifter. Med Credentos lån har du möjligheten att låna pengar för att täcka upp tillfälliga glapp i din privatekonomi.

Credento erbjuder blancolån från 1 000 upp till 20 000 kronor, med en avbetalningstid på ett till fem år. Här får du följaktligen möjlighet att låna pengar till vad du vill, utan dolda kostnader såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter.

lasmer

Cash2you.se1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (15 röster: 4.13 av 5)
Loading...
cash2scHar du fått en oförutsedd utgift och har dåligt med pengar på kontot? Då kan du vända dig till Cash2you.se och få ett snabblån.

Cash2you.se erbjuder lån upp till 15 000 kronor utan säkerhet. det vill säga ett så kallat blancolån. Om du gör din ansökan online, signerar med Bank-ID eller e-legitimation. Förutsatt att du uppfyller villkoren för att få låna så har du pengarna insatta på ditt konto inom 2 bankdagar.

lasmer

Kreditidag.se1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (12 röster: 3.50 av 5)
Loading...
krediti-scrKreditIdag erbjuder konsumentkrediter via så kallade mikrolån på nätet.

Målet är att hjälpa dig som kund att fylla små och temporära pengahål som kan uppstå i privatekonomin, men också möjligheten att göra en bra affär genom att stå för en enkel och säker tjänst. Den gängse kunden använder Kreditidag som en resurs för att överbrygga mindre – och ofta – oförutsedda utgifter.

Lånen är så kallad kallade blancolån (lån utan säkerhet), därför ställs inte några krav borgen eller andra säkerheter.

lasmer

Kundfinans.se1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (5 röster: 4.40 av 5)
Loading...

kundfin-scrKundfinans.se har sedan år 2006 erbjudit SMS-lån till svenska konsumenter.

Idén är att tillhandahålla snabba krediter utan säkerhet, även kallat för SMS-lån eller mikrolån. Med kunden i första rum har Kundfinans genom åren hanterat hundratusentals låntagare. Många väljer Kundsfinans tjänster för snabbheten, de förmånliga ränktevillkoren, och inte minst, den trevlig supporten.

lasmer

Viaconto.se1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (8 röster: 4.13 av 5)
Loading...
viacon-scrHos ViaConto kan du ansöka om sms-lån och få besked direkt om du har e-legitimation.

Du kan även identifiera dig med ett Nordea personkonto. Har du inte e-legitimation eller Nordea personkonto, kan du identifiera sig genom att skicka in en bild på sin id-handling.

ViaConto lån har inga dolda kostnader. Det tillkommer inga ansöknings- eller sms-avgifter och inga avgifter för telefonsupport eller kundtjänstsamtal.

lasmer

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter